Gemeente Hilversum - Werkplein Gooi en Vechtstreek

Werkplein Gooi en Vechtstreek is een plek waar alle diensten voor werk en inkomen bij elkaar komen en waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. Op het Werkplein werken de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van de gemeente Hilversum en het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) WERKbedrijf samen onder één dak. Op deze manier kunnen zij meer werkzoekenden begeleiden naar een passende baan én werkgevers voorzien van geschikt personeel. Dit doen zij vanuit het uitgangspunt 'Werk boven uitkering'. Het belangrijkste doel is dan ook om u als werkzoekende (weer) aan de slag te helpen. Het Werkplein zit samen met Sociaal Plein in 1 gebouw.

Werkplein Gooi en Vechtstreek heeft een breed pakket aan diensten voor werkgevers. Voor een uitgebreid overzicht van diensten voor zowel werkzoekenden als werkgevers verwijzen zij naar de websites van het UWV WERKbedrijf www.werk.nl en www.uwv.nl. Ook voor mensen met een laag inkomen is Werkplein Gooi en Vechtstreek het adres voor advies over verschillende regelingen zoals bijzondere bijstand.

Via het Sociaal Plein kunt u contact opnemen voor advies en ondersteuning van het Werkplein. Dit kan door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen.

Lees meer op www.hilversum.nl

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
18 jaar en ouder
Bezoekadres Wilhelminastraat 1 -19
1211RH Hilversum
Telefoon 14 035   
Website www.hilversum.nl
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door